Tarieven

De prijs van een energieadvies voor een woning is gemiddeld 250 tot 300 euro. Ik kom daarvoor jouw woning bekijken en opmeten en we bespreken je wensen. Je krijgt een rapport waarin alle voor jouw woning interessante maatregelen uitgewerkt zijn. In het rapport staat ook wat maatregelen kosten, hoeveel je bespaart en hoe snel je de investering terugverdient. 

Onafhankelijk

Je krijgt van mij een onafhankelijk advies, ik werk niet in opdracht van een leverancier of isolatiebedrijf en verkoop geen energiebesparende maatregelen. Wel kan ik, indien gewenst, helpen bij het vinden van goede leveranciers en begeleiding en ondersteuning bieden bij de uitvoering van maatregelen.

Ook energieadvies voor VvE

Het energieadvies is bedoeld voor particuliere woningeigenaren. Maar ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan namens de leden een advies voor energiebesparing aanvragen. Een energieadvies voor VvE’s heeft een op maat gemaakt tarief.

Subsidies

Energiebesparende verbouwingen kosten geld, maar er zijn vaak subsidies en aantrekkelijke (groene) leningen beschikbaar. Ik ben op de hoogte van alle mogelijkheden en kan je ook hierbij ondersteuning bieden. Zie voor meer informatie Financiering energiebesparen, of ga naar de Energiesubsidiewijzer.