Henk Kasper

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig energieadviseur en geef onafhankelijk advies aan woningeigenaren en bedrijven op het gebied van energiegebruik en energiebesparing. Ik help zowel particuliere woningeigenaren als bedrijven met vragen rondom energiegebruik en energiebesparing. Mijn advies helpt je om inzicht te krijgen in het energieverbruik en overzicht te krijgen in de mogelijkheden om duurzamer, comfortabeler en (energie)zuiniger te wonen. Ook bij het organiseren van de uitvoering van de maatregelen die je wil nemen kan ik je ondersteunen. Mijn werkwijze is persoonlijk en ik lever maatwerk, passend bij jouw wensen en mogelijkheden, met maar één doel voor ogen: een tevreden klant.

  • 06-10170110
  • henk@kasperenergieadvies.nl

Ervaring

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij een energiebedrijf waar ik projecten op het gebied van duurzame energie en stadsverwarming heb ontwikkeld en geoptimaliseerd. Vanaf 2012 ben ik werkzaam als zelfstandig energie adviseur en heb honderden woningeigenaren en bedrijven een passend energieadvies gegeven.

Ik ben erkend en gecertificeerd energielabel adviseur voor woningen (EP-W) en bedrijven (EP-U) en zet als zelfstandig en onafhankelijk adviseur mijn kennis en ervaring graag in voor particulieren en bedrijven. Belangrijke aandachtpunten daarbij zijn energiebesparing en duurzaam opgewekte energie.  

Neem contact op voor meer informatie