Duurzame Energie

Wil jij écht duurzame oplossingen om jouw woning energiezuiniger en duurzamer te maken? Dan ben je bij Kasper Energie Advies aan het goede adres. Naast ruim 30 jaar ervaring in de wereld van energie en verduurzaming beschik ik over veel ervaring en kennis opgedaan bij het verduurzamen van mijn eigen huis. Van zonnepanelen op eigen dak, tot warmtepomp en gebruik van duurzame materialen.

Zekerheid over herkomst energie

Weet je bijvoorbeeld dat de groene stroom van veel energieleveranciers helemaal niet zo groen is als het lijkt. Vaak wordt grijze stroom, opgewekt door fossiele brandstoffen, zogenaamd ‘vergroend’ doordat de leverancier ‘groenestroomcertificaten’ koopt. De handel in groenestroomcertificaten faciliteert dit en zet mensen op een verkeerd been. De optie ‘je eigen stroom opwekken’ laat geen enkele twijfel bestaan over de herkomst van jouw energie!

En hoe zit het met de bouwmaterialen en eventuele nieuwe installaties die nodig zijn? Ik help je graag om samen te zoeken naar echt duurzame oplossingen voor jouw woning. Vul het contactformulier in en ik neem telefonisch contact met je op!